Yenierenköy’deki kazada otobüs sürücüsü teminatla serbest « Bülten Kıbrıs

24 Ekim 2026 - 04:39

Yenierenköy’deki kazada otobüs sürücüsü teminatla serbest

Yenierenköy’deki kazada otobüs sürücüsü teminatla serbest
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2025 - 15:11

Yenierenköy’de öğrencileri taşıyan otobüsün sürücüsü Yahya Güngör (E-33) bugün çıkarıldığı İskele Kaza Mahkemesi tarafından teminata bağlandı.

Teminat şartlarını yerine getiren otobüs sürücüsü serbest kaldı.

Konuyla ilgili yapılan polis açıklaması şöyle:

“14.05.2025 tarihinde, Yenierenköy’de öğrencileri taşıyan TET 123 plakalı otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazası ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında, otobüsü kullanan sürücü Yahya GÜNGÖR (E-33) bugün çıkarıldığı İskele Kaza Mahkemesi tarafından teminata bağlandı. Teminat şartlarını yerine getiren otobüs sürücüsü serbest kaldı. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.