Ulusal Birlik Partisi Grup Toplantısı: Zorlu Töre Yeniden Aday Gösterildi « Bülten Kıbrıs

14 Ekim 2026 - 21:37
?>

Ulusal Birlik Partisi Grup Toplantısı: Zorlu Töre Yeniden Aday Gösterildi

Ulusal Birlik Partisi Grup Toplantısı: Zorlu Töre Yeniden Aday Gösterildi
Son Güncelleme :

10 Ekim 2024 - 14:30

Ulusal Birlik Partisi (UBP) grup toplantısı az önce tamamlandı. Ulusal Birlik Partisi Grubunda Zorlu Töre’nin yeniden aday yapılması yönünde karar alındı.

Şu anda hastanede bulunan Zorlu Töre’nin, saatler içerisinde meclise gitmesi, oturumu açması ve aday olarak yeniden oylanması kararlaştırıldı. Başbakan grup kararını Zorlu Töre’ye iletiyor. Yaklaşık bir, bir buçuk saat içerisinde Zorlu Töre’nin Meclise giderek oturumu açması be oylamasının başlaması bekleniyor.

Başbakan grup toplantısında bunun son karar olduğunu, olası bir başarısızlık halinde erken seçime gidileceğini deklare etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.