Ankara escort

UBP’de Akyön, Özgey ve Güllü tek aday olarak kongreye gidiyor « Bülten Kıbrıs

12 Ekim 2026 - 22:22
?>

UBP’de Akyön, Özgey ve Güllü tek aday olarak kongreye gidiyor

UBP’de Akyön, Özgey ve Güllü tek aday olarak kongreye gidiyor
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2024 - 19:04

UBP’de Kurultay öncesi İlçe Yönetimleri belli oluyor.

Lefkoşa’da Mustafa Akyön görevi Savaşan’dan devralıyor, Lefke’de Adil Özgey, İskele’de Metin Güllü tek aday olarak göreve devam edecek.

18 Ağustos’da el zamanlı yapılacak İlçe Başkanlıkları için adaylık başvuruları bugün saat 17.00 itibarı ile doldu.

Her ilçede seçim olması beklenirken, Lefkoşa, Lefke ve İskele’de tek adayla seçime gidiliyor.

Öte yandan Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akyön, “Vardı bir hayalimiz o da gerçek oldu. Herkese Teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.