Marmara sahiline vuran balık dikkatleri üzerine çekti « Bülten Kıbrıs

3 Kasım 2026 - 20:06

Marmara sahiline vuran balık dikkatleri üzerine çekti

Marmara sahiline vuran balık dikkatleri üzerine çekti
Son Güncelleme :

12 Kasım 2025 - 11:23

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Beyazköy mevkiinde kıyıya vuran ve çürümeye başlayan bir deniz canlısı, vatandaşların ilgisini çekti. Ne tür olduğu anlaşılamayan canlı, kimi tarafından yunus, kimisi tarafından ise fok balığı sanıldı.
Marmara Denizi’nden Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Beyazköy mevkiinde kıyıya vuran ve çürümeye başlayan deniz canlısı, vatandaşların merak konusu oldu.

YUNUS VE FOK BALIĞINA BENZETİLDİ
Kıyıya vuran deniz canlısını gören vatandaşlar, ilk anda ne olduğunu anlayamadı. Kimi vatandaşlar canlının yunus balığı olduğunu öne sürerken, kimileri de fok balığı olabileceğini düşündü. İhbar üzerine bölgeye gelen belediye ekipleri, çürümeye yüz tutan deniz canlısını bulunduğu yerden aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.