Hafif sağanak bekleniyor « Bülten Kıbrıs

21 Ekim 2026 - 11:49

Hafif sağanak bekleniyor

Hafif sağanak bekleniyor
Son Güncelleme :

31 Ocak 2025 - 7:56

Meteoroloji Dairesi’nin 30 Ocak – 5 Şubat 2025 tarihleri için yayımladığı hava tahmin raporuna göre, bölge genellikle alçak basınç sisteminin etkisi altında olacak.

Bugün, hava parçalı bulutlu olacak ve yer yer hafif sağanak yağmur görülecek. Öğleden sonra ise havanın az bulutlu geçmesi bekleniyor.

En yüksek hava sıcaklığı iç kesimlerde ve sahillerde 18 – 21°C dolaylarında seyredecek. Rüzgarın kuzey ve doğu yönlerinden orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.