Ankara escort

GÜRCAFER: KINA YAKMAK İÇİN ACELE ETME. SONRA YAKTIĞIN KINAYLA ALAY KONUSU OLURSUN « Bülten Kıbrıs

12 Ekim 2026 - 11:01
?>

GÜRCAFER: KINA YAKMAK İÇİN ACELE ETME. SONRA YAKTIĞIN KINAYLA ALAY KONUSU OLURSUN

GÜRCAFER: KINA YAKMAK İÇİN ACELE ETME. SONRA YAKTIĞIN KINAYLA ALAY KONUSU OLURSUN
Son Güncelleme :

03 Eylül 2024 - 7:45

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, Sosyal Konut Projesi’nde son aşamaya gelindiğini kaydetti.
Gürcafer, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın’ın sosyal medya hesabından “sosyal konut projesi yalan oldu” başlığı ile yaptığı paylaşıma cevaben “Kına yakmak için acele etme. Biraz bekle, sonra yaktığın kınayla alay konusu olursun. Çünkü KTİMB, sosyal konutlara başlama aşamasına geldi” şeklinde konuştu.
KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer’in açıklaması şöyle: “Kına yakmak için acele etme. Biraz bekle, sonra yaktığın kınayla alay konusu olursun. Çünkü KTİMB, sosyal konutlara başlama aşamasına geldi. Seni üzecek belki ama Yapı Kooperatifi üye yapısını da tamamlıyor. 35 yıl sonra ilk defa, KTİMB sosyal konut projesinde başarılı olamasın diye elinden geleni ardına koymadı arkadaşımız, yoldaşımız. Başladığımız günden günümüze başarısız olalım diye elinden geleni ardına koymadı dostumuz. Her fırsatta, en başarılı olduğu sosyal medya sahnesinden savurdu naracıklarını … Şimdi naralar atıyor, ‘biz söyledik yapamayacağınızı, biz gelince yapacağız’ diye. Sanki daha önce geldiğinde yapmasını engelleyen biri varmış gibi. Sanki daha önceki iktidar dönemlerinde sosyal konut yapmak istedi, böyle bir gailesi oldu da yapmasını engelleyenler olmuş gibi veya biz gündeme getirmeden sanki de herhangi bir gün böyle bir gailesi olmuş gibi. Sosyal konutlarla ilgili projemiz sağlıklı bir biçimde ilerliyor değerli dostum. Dikkat et! Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorsun.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.