Gazimağusa’da asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor « Bülten Kıbrıs

16 Ekim 2026 - 09:56

Gazimağusa’da asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor

Gazimağusa’da asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

21 Ağustos 2025 - 17:16

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, kent genelinde asfalt yenileme çalışmalarının sürdüğünü kaydederek çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Uluçay yaptığı açıklamada, Bayraktar Yolu Sokak’tan Şehit İbrahim Kazım Caddesi’ne doğru asfalt seriminin sürdüğünü, Şehit İbrahim Hasan Caddesi’nde ise asfaltlama öncesi hazırlıkların devam ettiğini söyledi.
Salamis Yolunun uzun yıllardan sonra yeniden asfaltlanmasını kapsayan 2. Etap Asfalt Yenileme İhalesi’nin sonuçlandığını açıklayan Uluçay, “Salamis yolunda asfalt yenileme çalışmalarının yanı sıra kaldırım ve drenaj projelerini de kapsayan sözleşmeyi yürütücü firma ile yarın imzalayacağız. Hedefimiz, okullar açılmadan önce çalışmalara başlayarak trafiği en az aksatacak şekilde ilerlemek” dedi.

Başkan Uluçay, ayrıca 3. Etap Asfalt Yenileme Projesi için hazırlıkların sürdüğünü ve bu kapsamda Mutluyaka bölgesinin de projeye dahil edileceğini ifade etti.

“Adım adım asfalt, Mağusa’ya hizmet” diyen Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, çalışmaların kent genelinde kesintisiz devam edeceğini vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.