CUMHURBAŞKANI ERHÜRMAN, KAMUSEN’İ KABUL ETTİ « Bülten Kıbrıs

8 Kasım 2026 - 02:13

CUMHURBAŞKANI ERHÜRMAN, KAMUSEN’İ KABUL ETTİ

CUMHURBAŞKANI ERHÜRMAN, KAMUSEN’İ KABUL ETTİ
Son Güncelleme :

24 Kasım 2025 - 18:24

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN) Başkanı Metin Atan ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erhürman, kabulde yaptığı konuşmada, KAMUSEN Başkanı ve beraberindeki heyeti görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

KAMUSEN Başkanı Metin Atan da, Cumhurbaşkanı Erhürman’a görevinde başarılar diledi ve plaket takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.