Güzelyurt’ta trafik kazası: Sürücü yoğun bakıma alındı « Bülten Kıbrıs

31 Ekim 2026 - 13:20

Güzelyurt’ta trafik kazası: Sürücü yoğun bakıma alındı

Güzelyurt’ta trafik kazası: Sürücü yoğun bakıma alındı
Son Güncelleme :

13 Eylül 2026 - 16:14

Güzelyurt’ta Atatürk Caddesi üzerinde bugün saat 14.50 sıralarında trafik kazası meydana geldi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Raşit Aşan (E-37) yönetimindeki YH 457 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

YH 457 plakalı araç, yol kenarında park halinde bulunan VS 018 ve VG 722 plakalı araçlara çarptı.

Kaza sonrası araçta sıkışan araç sürücüsü Mehmet Raşit Aşan, Güzelyurt İtfaiye ekipleri tarafından araç içerisinden çıkarıldı.

Aşan, olay yerine gelen ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ve yoğun bakıma alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.