LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Posta Dairesi’nin arkasındaki umumi tuvaletin vandalizme uğradığını açıklayarak, şahsın polis tarafından yakalandığını söyledi.
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Posta Dairesi’nin arkasındaki umumi tuvaletin vandalizme uğradığını duyurdu, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.
Mehmet Harmancı, “Uzun zamandır yeni bir anlayışla ele aldığımız, iğneden ipliğe yenileyerek pırıl pırıl tuttuğumuz; hem turistlerin hem de bölge insanlarının ücretsiz olarak bu kadar güzel baktığımız için takdir ettiği umumi tuvaletlerimizden Posta Dairesi arkasındaki tesis, içmesini bilmeyen bir edepsiz tarafından vandalizme uğradı” ifadelerini kullandı.
Şahsın polis tarafından yakalandığını belirten Harmancı, “Elbette bedelini ödeyecek” dedi ve tuvaletin son halini kamuoyuyla paylaştı.




