ÜSTEL: HÜKÜMETİMİZ ÜRETİCİYE, İŞÇİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR « Bülten Kıbrıs

7 Kasım 2026 - 20:32

ÜSTEL: HÜKÜMETİMİZ ÜRETİCİYE, İŞÇİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

ÜSTEL: HÜKÜMETİMİZ ÜRETİCİYE, İŞÇİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

18 Mart 2026 - 18:16

Başbakan Ünal Üstel, Cypfruvex Ltd. tarafından Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirilen yaklaşık 90 milyon TL’lik ödeme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Üstel, hükümet olarak üreticiyi ve emeği her koşulda koruduklarını vurgulayarak,

“Hükümetimiz, üreticisinin, işçisinin ve ülkemizin ekonomisinin yanında durmaya devam edecektir. Cypfruvex’in attığı adım, bu anlayışın somut bir örneğidir.” dedi.

Üstel, Valensiya portakal üreticilerine yapılan yüzde 50 ürün avans ödemeleri ile Mandora mandalina üreticilerine yönelik ürün kapatma ödemelerinin gerçekleştirildiğini, bunun da tarımsal üretimin güvence altında olduğunu gösterdiğini belirtti.

Üstel, sektörle ilgili tüm paydaşlara yönelik ödemelerin eksiksiz şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.