Ankara escort

BRTK ESKİ MÜDÜRÜ, TÜRKİYE’YE GİRİŞ YAPAMADI « Bülten Kıbrıs

12 Ekim 2026 - 20:44
?>

BRTK ESKİ MÜDÜRÜ, TÜRKİYE’YE GİRİŞ YAPAMADI

BRTK ESKİ MÜDÜRÜ, TÜRKİYE’YE GİRİŞ YAPAMADI
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2022 - 11:29

Gazeteci Aysu Basri Akter, N82 kodu gerekçe gösterilerek Türkiye’ye alınmayan Kıbrıslı Türk aydınların arasına katıldı.

Gazeteci, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRT) eski müdürlerinden Aysu Basri Akter’in Türkiye’ye girişine izin verilmedi.

Akter, iki çocuğu ve eşiyle birlikte tatil amacıyla gittiği Antalya’da dün saat 11.00’den itibaren nezarete alındığını, polis gözetimde geceyi geçirdiğini, bu sabah 06.00’da adaya geri gönderildiğini söyledi.“N82” kodu ile girişine izin verilmeyen Aysu Basri Akter’e “vize zorunluluğu” ile Türkiye’ye gidebileceği söylenirken, TC Lefkoşa Büyükelçiliği’nin ise böyle bir vize verilmediği yönünde bilgi aktardığı belirtildi.

Kaynak: Yeni Düzen

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.