Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın yeni yıl konseri etkinliğine katılacak « Bülten Kıbrıs

8 Kasım 2026 - 05:03

Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın yeni yıl konseri etkinliğine katılacak

Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın yeni yıl konseri etkinliğine katılacak
Son Güncelleme :

26 Aralık 2025 - 19:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın Lefkoşa’da gerçekleştireceği yeni yıl konserine katılacak.

AA’nın aktardığına göre CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ın özel davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın yeni yıl konserini izlemek için KKTC’ye geldi.

CHP’den yapılan açıklamaya göre Özel, Lefkoşa’da ilk olarak Erhürman’ın Cumhurbaşkanlığına seçilmesinin ardından yapılan olağanüstü kurultayda Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanlığına seçilen Sıla Usar İncirli’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Özel, bugün Cumhurbaşkanlığı’nda bir araya geleceği Erhürman ile birlikte konser etkinliğine katılacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.