Ankara escort

MECLİS DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILAMADI! « Bülten Kıbrıs

13 Ekim 2026 - 04:21
?>

MECLİS DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILAMADI!

MECLİS DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILAMADI!
Son Güncelleme :

22 Nisan 2021 - 9:40

Meclis Danışma Kurulu’nun, UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersan Saner’in erken seçim tarihinin belirlenmesi amacıyla tüm partilerin temsil edileceği ve hükümetin çoğunlukta olacağı bir ad-hoc komite kurulması önerisini görüşmek üzere gerçekleştireceği toplantı, muhalefetin katılmaması nedeniyle yapılamadı.

TAK muhabirinin Meclis Genel Sekreteri Seral Fırat’tan aldığı bilgiye göre, Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu başkanlığında Meclis’te grubu bulunan partiler UBP, CTP ve HP yetkililerinden oluşan Danışma Kurulu’nun bugün saat 09.30’daki toplantısına, CTP ve HP yetkilileri katılmadı

Danışma Kurulu, muhalefetin katılmaması nedeniyle dün de yapılamamıştı.

 

Kaynak: Gündem Kıbrıs

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.