GECE YARISI BIÇAKLAMA! « Bülten Kıbrıs

30 Ekim 2026 - 12:40

GECE YARISI BIÇAKLAMA!

GECE YARISI BIÇAKLAMA!
Son Güncelleme :

20 Eylül 2022 - 11:29

Lefkoşa’da gece yaşanan bıçaklama olayında bir kişi tutuklandı, bir kişi de yaralandı.

Polisten yapılan açıklama şu şekilde:

19.09.2022 tarihinde, saat 23:45 sıralarında, Lefkoşa’da, aralarında yaşanan tartışma sonucu K.M.Y.(E-21), tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile D.A’yı bacak, kalça ve karın kısmından yaralamıştır.

Olayda yaralanan Derviş AKSOY kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.