Ankara escort

BAKAN ARIKLI AÇIKLADI! « Bülten Kıbrıs

12 Ekim 2026 - 16:48
?>

BAKAN ARIKLI AÇIKLADI!

BAKAN ARIKLI AÇIKLADI!
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2022 - 13:09

Birleşik Taksiciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Bayındırlık Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Taksiciler Birliği Üyeleri sıkıntılarını dile getirdi.

Birlik, daha önce yapılmış olan yasal düzenlemenin bir an önce noktalanmasını istedi.

Bakan Arıklı da tüzük değişikliği yapılacağı sözünü vererek, plakalardan T harfinin tamamen kaldırılmasıyla ilgili yasal mevzuatta düzenlenmeye gidileceğini kaydetti.

Sürücülerin uyması gereken kurallarla ilgili de tüzük değişikliğinde yapılması gerekenin yapılacağını söyleyen Bakan Arıklı, ayrıca araçlardaki fiziki düzenlemelerde de değişikliklerin gündeme getirileceğini ifade etti.

Bakan Arıklı, öte yandan her ilçede bulunan birlik başkanlarının gönüllü trafik müfettişliği için eğitim almaları ve sertifikalandırılmaları konusunda gerekenin yapılacağını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.