Ankara escort

Azerbaycanlı ressam Hatai Abdullayev, Narin’i çizdi… « Bülten Kıbrıs

13 Ekim 2026 - 19:37
?>

Azerbaycanlı ressam Hatai Abdullayev, Narin’i çizdi…

Azerbaycanlı ressam Hatai Abdullayev, Narin’i çizdi…
Son Güncelleme :

09 Eylül 2024 - 17:50

Edirne’de yaşayan Azerbaycan uyruklu ressam Hatai Abdullayev, Diyarbakır’da ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın portresini duvara resmetti. Abdullayev, Güran’ın portresini Atatürk Bulvarı’ndaki bir istinat duvarına çizerken çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Derin üzüntü duyduğunu belirten ressam Abdullayev, paylaşımında, “Duyarlı toplumu, duyarlı bireyler yaratır. Benim elimden gelen duyarlılık buydu. O duvara daha önce Özgecan Aslan’ı çizmiştim. Ne yazık ki bugün Narin’i onun yanına çizmek zorunda kaldım. Derin üzüntü duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Abdullayev, 2015 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın portresini de aynı duvara resmetmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.