CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi’nin 23. Olağan Kongresi’ne katılarak konuşma yapan Genel Sekreter Asım Akansoy, bir yandan muhalefet görevini sürdürdüklerini, diğer yandan da iktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri projelerin hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.
CTP’nin bir yıl içerisinde Kıbrıs Türk halkıyla birlikte tek başına iktidara gelebileceğini vurgulayan Akansoy, CTP iktidarında gençlerin sorunlarının öncelikli olacağını ifade etti.
CTP’nin gençlerin partisi olduğu vurgusu yapan Akansoy, bugünkü parti yöneticilerinin de CTP Gençlik Örgütü’nden geldiğini, şimdiki gençlerin de ileride siyasette büyük işlere imza atacaklarını belirtti. Geçmiş dönemde görev alanlara emekleri için teşekkür eden Akansoy, yeni dönemde görev alacak olanlara başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.



