Girne’de alkollü halde kaza yapan sürücü tutuklandı « Bülten Kıbrıs

20 Ekim 2026 - 23:44

Girne’de alkollü halde kaza yapan sürücü tutuklandı

Girne’de alkollü halde kaza yapan sürücü tutuklandı
Son Güncelleme :

12 Haziran 2025 - 18:12

Girne’de bu sabah 05.00 sıralarında Enver Bey Sokak’ta Mehmet Demir (E-21) 120 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki MF 950 plakalı salon araçla güney istikametine doğru dikkatsiz şekilde seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafında bulunan bir evin duvarıyla giriş kapısına çarptı.

Polis açıklamasında, çarpmanın etkisiyle savrulan MF 950 plakalı aracın, o esnada yolun doğu kısmında park halinde bulunan Hüseyin Bulut (E-53) sorumluluğundaki JB 507 plakalı kamyonet aracın sol yan kısmına da çarptığı ve kaza sonucu yaralanan olmadığı belirtildi.

Araç sürücüsü Mehmet Demir, alkollü içki tesiri altında araç kullanıp trafik kazası yapmak suçlarından tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.