Gazimağusa’da darp ve adam kaçırma « Bülten Kıbrıs

17 Ekim 2026 - 23:01

Gazimağusa’da darp ve adam kaçırma

Gazimağusa’da darp ve adam kaçırma
Son Güncelleme :

20 Aralık 2023 - 13:24

Gazimağusa Ağıllar bölgesinde iki kişi kendilerine ait ağıla girdiği gerekçesiyle 25 yaşındaki A.A.’yı (E-25) darp edip, aracına zarar verdi ve tehdit etti.

Polisten verilen bilgiye göre, B.Y. (E-29) ve B.E.(E-43), 19 Aralık’ta Gazimağusa’da Ağıllar bölgesinde kendilerine ait ağıl bölgesine girdiği gerekçesiyle, isminin baş harfleri A.A. olan kişinin önce aracına taşla hasar verdi, ardından söz konusu şahsı ciddi şekilde darp etti.

Adı geçen kişiler daha sonra darp ettikleri adamı zorla araçlarına bindirip, başka yer götürdü ve şiddet tehdidinde bulundu.

B.Y.’yi tutuklayan polis B.E.’yi aramaya devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.