Ankara escort

ERHÜRMAN: UZUN AÇIKLAMAYA GEREK YOK! « Bülten Kıbrıs

14 Ekim 2026 - 14:09
?>

ERHÜRMAN: UZUN AÇIKLAMAYA GEREK YOK!

ERHÜRMAN: UZUN AÇIKLAMAYA GEREK YOK!
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2022 - 11:57

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı, Milletvekili Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından hükümeti eleştirdi. Erhürman “Bu ‘kötü yönetim’i şu anda ‘hükumet’te olan partiler, kişiler ve zihniyet sergilemedi mi?” ifadelerini kullandı.

Erhürman’ın açıklaması şöyle: 

“Maalesef uzun bir süredir kötü yönetilen bir sürecin sonuçlarını yaşamaktayız” diyor Sn. Üstel. Sonuçlar ne? KIB-TEK’e, hem daha pahalı olan, hem de daha pahalıya taşınan akaryakıt temin etmek. Hem de ihalesiz! Bu süreç ihale sonuçlanana kadar da devam edecek!

Soruşturmalar da devam edecekmiş! Bu “kötü yönetim”i şu anda “hükumet”te olan partiler, kişiler ve zihniyet sergilemedi mi?! Bunu tespit etmek için soruşturma mı lazım?! Soruşturma hukuki sorumluluğu ortaya çıkarır. Siyasi sorumluluk ise belli! Önce onun gereğini yapın! Böyle bir “kötü yönetim”in gereği her ülkede belli! İSTİFA! Uzun açıklamalara hiç gerek yok!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.