POLİKLİNİKLERDEKİ GREV DURDURULDU « Bülten Kıbrıs

30 Ekim 2026 - 13:38

POLİKLİNİKLERDEKİ GREV DURDURULDU

POLİKLİNİKLERDEKİ GREV DURDURULDU
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 13:31

Tıp-İş’in polikliniklerde başlattığı grev askıya alındı.

Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (Tıp-İş), 8 Nisan’da polikliniklerde ve vatandaşlık kurullarında başlattıkları eylemlerini askıya aldı.

Tıp-İş Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Dr. Mustafa Taşçıoğlu, Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin soruşturma ve sözleşme fesih işlemlerini resmi yazı ile geri çekmesi ve protokol masası için en geç 18 Nisan’a kadar başlanacağı sözünü vermesi üzerine eylemlerini askıya aldıklarını açıklayarak, sadece vatandaşlık kurullarında grevlerinin sürdüğünü duyurdu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.